CHP’den Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Gülener’in tutuklanmasına tepki

Bolu Grand Kartal Otel Yangını Soruşturması: Belediye Yetkilileri Tutuklandı

Bolu Grand Kartal Otel’de meydana gelen yangınla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun ve imza yetkilisi olan itfaiye personeli İrfan Acar tutuklandı.

Olayın ardından CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, belediye personellerinin tutuklanmasına tepki gösterdi.

CHP’li Emir’in açıklamasına göre:

“Bolu’daki Grand Kartal Otel faciasında, 78 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan yangın güvenliğinin yetersiz olduğu belirlenmiş ve belediyenin bu konuda uyarıda bulunduğu ancak önlem alınmadığı ortaya çıkmıştır. Bu nedenle Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Sedat Gülener ve İtfaiye Müdürü Vekili Kenan Coşkun tutuklandı! Bu durum, AKP’nin hatalı uygulamalarına dokunmak isteyenleri cezalandırdığı adaletsizlik örneğidir!”

Related Posts

Skandal “temizlik” planı: Evsizler akıl hastanesine kapatılacak

ABD’de Trump yönetiminin agresif nüfus politikaları devam ediyor. Son olarak Adalet Bakanlığı, sokaklardaki evsiz nüfusu temizlemek için yeni bir yol haritası oluşturdu. Tartışma yaratan planın uygulamaya geçmesi ise, Trump’ın önceki yönetimlerin politikalarından keskin bir şekilde vazgeçtiği anlamına geliyor.

Köy yolu nehre döndü

Tokat’ın Ormanözü köyünde sağanak yağmur etkili oldu. Yağış sonrası yollar nehre döndü.

Tayland vizesi için yeni karar: 60 günlük süre yarıya inecek

Güneydoğu Asya ülkesi Tayland, yabancı turistler için 60 günlük vizesiz planı 30 güne indirmeyi planlıyor.

Rusya’dan gece bombardımanı: 149 İHA ile saldırdı

Rusya, Ukrayna’yı gece boyunca 149 insansız hava aracı vurdu.

Apartmanda çıkan yangında mahsur kaldılar

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 6 katlı apartmanın zemin katında çıkan yangında apartmanda mahsur kalan 17 kişi kurtarıldı.

Meclis’te yeni haftanın programı: 112 düzenlemesi görüşülecek

Meclis yeni haftadaki çalışmalarına salı günü başlayacak. Genel Kurul’da 112 Acil Çağrı Merkezi’ni gereksiz meşgul edenlere yönelik cezayı artıran düzenleme ele alınacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir