BAE ve İran dışişleri bakanları, ikili ilişkiler ile bölgesel gelişmeleri görüştü

Birleşik Arap Emirlikleri ile İran Arasındaki İlişkiler Görüşüldü

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan, İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi ile iki ülke arasındaki ilişkileri ve bölgesel gelişmeleri ele aldı.

BAE resmi ajansı WAM’ın aktardığı habere göre, İran Dışişleri Bakanı Erakçi, Dubai’ye gerçekleştirdiği ziyarette BAE Dışişleri Bakanı Al Nahyan ile bir araya geldi.

İki bakanın, birbirlerine karşılıklı çıkarları gözeterek ilişkileri güçlendirmenin yollarını ele aldığı görüşmede, bölgedeki genel durum ve son gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundukları belirtildi.

Erakçi’nin ziyaretine dair detaylar ise henüz paylaşılmadı. (AA)

Related Posts

ABD doları 1973’ten bu yana yıla en kötü başlangıcını yaptı

ABD doları 1973’ten bu yana yıla en kötü başlangıcını yaptı

Kripto kullanıcılarını hedef alan yeni bir dolandırıcılık yöntemi tespit edildi

Kaspersky, Ethereum kullanıcılarını kripto işlem ücreti ya da gaz ücreti iadesi vaadiyle hedef alan yeni dolandırıcılık siteleri tespit etti.

Berlin’de üç büyük patlama! Büyük panik yaşandı 100’den fazla itfaiye sahaya indi

Almanya’nın başkenti Berlin’de, Hristiyan Demokrat Birlik Partisi (CDU) Genel Merkezi’ne yaklaşık 250 metre uzaklıktaki inşaat halindeki bir binada yangın çıktı. Kurfürsten ve Schill caddelerinin köşesinde yer alan yüksek katlı binanın çatı katında …

Manisa’daki orman 2 gündür yanıyor

Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Karaköy Mahallesi’nde çıkan orman yangınına 2’nci gününde havadan ve karadan müdahale sürüyor.

CHP’de 25 yıl belediye başkanlığı yapan Yılmaz Büyükerşen’den Kılıçdaroğlu çıkışı

Büyükerşen, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun son günlerdeki tutumu, kendisinin siyasi hırslarının, maalesef aklının çok üstünde olduğu gerçeğini, çok geç de olsa, ortaya koymuştur” düşüncesini dile getirdi.

HSK kararnamesi: Dört binden fazla hakim ve savcının görev yeri değişti, 24 ilin başsavcısı da başka illere atandı

Resmi Gazete’de yayımlanan yeni kararnameyle 4 binden fazla hakim ve savcının görev yeri değiştirildi, 24 ilin başsavcısı da başka illere atandı.