Manisa’daki orman 2 gündür yanıyor

Akhisar’da Orman Yangınında Adını, Karekoy Mahallesi’ne Sebep Oldu

Akhisar ilçesine bağlı Karaköy Mahallesi’nde, dün saat 11.30 sıralarında meydana gelen orman yangını hızla yayıldı. Kuvvetli rüzgarın da etkisiyle alevler kontrol altına alınamadı. İhbar üzerine bölgeye, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi ve yangına müdahale etmek için 4 uçak, 11 helikopter, 43 arazöz, 16 itfaiye aracı, 42 su tankeri, 31 iş makinesi ve 879 personel görevlendirildi.

Havanın kararmasıyla birlikte, ilk etapta yangının sıçrama riskine karşı Karaköy, Yenice, Musaca, Dingiller, Çamönü, Hasköy, Durasıl, Kabaağaçkıran, Hüseyincik, Küçükhasköy mahalleleri ile Doğankaya Mahallesi’ne bağlı Hancılar mezrası boşaltıldı.

Şüpheli Bir Arıcı Gözaltına Alındı

Yangının çıkış noktasında yapılan araştırmalar sonucunda arıcılıkla uğraşan bir kişi şüpheli olarak gözaltına alındı ve jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Bugün, sabahın erken saatlerinde hava ekipleri tekrar yangına müdahale etmek için çalışmalara başladı. Ekiplerin havadan ve karadan yangınla mücadelesine devam ediliyor.

Related Posts

Tekne alabora oldu: Beş kişi denize düştü

Edinilen bilgiye göre, İncesu sahilinden denize açılan 5 kişinin bulunduğu küçük tekne, henüz belirlenemeyen bir nedenle alabora oldu. İhbar üzerine bölgeye Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisleri ile Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Teknede …

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Ermenistan ve Azerbaycan, barış görüşmeleri için Abu Dabi’ye gidiyor

Paşinyan ve Aliyev, Perşembe günü BAE’de barış görüşmeleri için buluşacak. Anayasa değişikliği ve Zangezür koridoru gibi kritik başlıkların gündemde olacağı toplantıya Türkiye ve ABD de destek veriyor.

AKP’li belediye başkanının “torpil” listesine SÖZCÜ ulaştı

Aksaray’ın AKP’li eski Eskil ilçe Belediye Başkanı Necati Belgemen, halefi mevcut Belediye Başkanı Mustafa Zavlak’a belediyede işe alımlarla ilgili sert tepki gösterdi. Belgemen, AKP’li Başkan Zavlak’ın belediyeye eş, dost ve akrabalarını aldığını söyledi. AKP’li Başkanın gündeme getirdiği işe alınanların listesine SÖZCÜ ulaştı.

Musk’ın ‘Amerika Partisi’nin önceliği belli oldu: ‘Epstein dosyalarını ifşa etmek’

ABD’li iş insanı, Tesla ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk, kurduğunu duyurduğu ‘Amerika Partisi’nin önceliğinin Jeffrey Epstein davasına ilişkin dosyaları kamuoyuna açıklamak olacağını bildirdi.

Son Dakika… Sosyal medya fenomeni Basel için tutuklama talebi

Son Dakika Haberi… Basel olarak bilinen sosyal medya fenomeni Bekir Aslan tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.