Ümit Özdağ’dan partisinin İzmir mitingine mektup

Zafer Partisi İzmir Bornova’da Mehmetçik Katillerine Af Yok Mitingi Düzenledi

Zafer Partisi, İzmir Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda “Mehmetçik katillerine af yok” mesajıyla büyük bir miting gerçekleştirdi. Miting öncesinde, Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özcan Pehlivanoğlu, Genel Başkan Ümit Özdağ’ın Silivri Cezaevi’nden gönderdiği mektubu okudu.

Özdağ mektubunda, Anayasa ve yasaların ihlal edilerek kendisinin gözaltına alındığını ve hakkında tutuklama kararı verildiğini belirterek, Türkiye’nin federasyona dönüştürülme çabalarına karşı Zafer Partisi’nin direnişini vurguladı.

“Kahramanca Mücadeleyi Yakından Bildiğim Bir Bilim Adamıyım”

Özdağ, terörle mücadeleyi yakından incelediğini ve Türk ordusunun teröre karşı verdiği kahramanca mücadeleyi bir bilim adamı olarak şahit olduğunu söyledi. Yazdığı mektupta, PKK terör örgütüyle mücadelede şehit düşen Mehmetçiklerin, polislerin ve yurttaşların ailelerine olan saygısını ifade etti.

Değerli İzmirliler ve vatanseverler, Türkiye Cumhuriyeti’nin mirasına sahip çıkmaya davet eden Özdağ, sevgi ve saygıyla herkesi kucaklamayı da ihmal etmedi.

Related Posts

Cezaevindeki Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’den, MHP’li Feti Yıldız’a “şimdi kucaklaşma zamanı” yanıtı

Cezaevindeki Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’den, MHP’li Feti Yıldız’a “şimdi kucaklaşma zamanı” yanıtı

24 saatte en az 90 şehit

Bir yandan ateşkes müzakereleri yürüten İsrail, diğer yandan katliama devam ediyor. Sadece Beyt Hanun’a 35’ten fazla hava saldırısı düzenleyen işgalciler, Gazze genelinde en az 90 kişiyi katletti. Onlarca kişi de kayıp.

Trump, yeni kulesini dikeceği şehir seçti

Trump Organization, Romanya’nın siyasi çalkantılarla sarsılan başkentinde lüks bir konut projesine imza atmaya hazırlanıyor. Trump Tower Bükreş’in tam yeri ve başlangıç tarihi belirsizliğini korurken, proje Amerikan yönetimiyle Avrupa arasında yaşanan demokrasi geriliminin gölgesinde duyuruldu.

Rusya 26 seyir füzesi ve 597 İHA ile Ukrayna’ya saldırdı

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rus ordusunun ülkesine 26 adet seyir füzesi ve 597 insansız hava aracıyla (İHA) saldırı gerçekleştirdiğini bildirdi.

Tekne alabora oldu: Beş kişi denize düştü

Edinilen bilgiye göre, İncesu sahilinden denize açılan 5 kişinin bulunduğu küçük tekne, henüz belirlenemeyen bir nedenle alabora oldu. İhbar üzerine bölgeye Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisleri ile Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Teknede …

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti