Trump’ın malikanesine tırmandı: Gece yarısı panik yarattı… ‘Torunuyla evlenmek istiyorum’

Mar-a-Lago Malikanesine Girme Girişimi!

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Florida’daki Mar-a-Lago malikanesinde heyecan dolu anlar yaşandı.

23 yaşındaki Anthony Thomas Reyes, gizli servis ajanları tarafından korunan Palm Beach’teki malikaneye girmeye çalışırken yakalandı.

Gece yarısından hemen sonra duvarı tırmanmaya çalışan Reyes, alarm sistemlerinin devreye girmesiyle yakayı ele verdi.

Gizli Servis sözcüsü, “Gece yarısından kısa bir süre sonra, kişi dış çite tırmandı ve alarmları tetikledi. Gizli Servis personeli, olay yerinde herhangi bir sorun çıkmadan şüpheliyi gözaltına aldı” şeklinde konuştu.

Reyes’in gözaltına alınmasının ardından verdiği ifadede, Trump’a “Kutsal bir mesaj iletmek” ve Trump’ın 18 yaşındaki torunu Kai ile evlenmek istediğini belirtti.

Geçmiş Denemeler

Reyes’in başarısız girişimi ilk deneyimi değildi, daha önce yılbaşı gecesinde de malikaneye izinsiz girmeye çalıştığı öğrenildi. Reyes’e “haneye tecavüz” suçlaması yapılacak.

Reyes, “izinsiz giriş” suçundan gözaltına alındı ve 1000 dolar kefalet verme hakkı tanındı. Ancak kefalet ücreti daha sonra 50.000 dolara yükseltildi.

Reyes’in duvara tırmanmaya çalıştığı sırada malikanenin ziyaretçi kabulü durduruldu ve ajanlar tarafından korunan malikanenin kapıları kapatıldı.

Olay Sırasında Başkanın Nerede Olduğu

ABD Başkanı Donald Trump’ın, olay sırasında başkent Washington’da olduğu bildirildi.

Beyaz Saray sözcüsü, New York Post’a yaptığı açıklamada, olay sırasında Mar-a-Lago’da olmayan Trump’ın durumdan haberdar edildiğini belirtti.

Başkan’ın oğlu Donald Trump Jr. ile Vanessa Trump’ın kızı Kai Trump’ın olay sırasında malikanede olup olmadığı bilinmiyor.

Related Posts

Tekne alabora oldu: Beş kişi denize düştü

Edinilen bilgiye göre, İncesu sahilinden denize açılan 5 kişinin bulunduğu küçük tekne, henüz belirlenemeyen bir nedenle alabora oldu. İhbar üzerine bölgeye Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisleri ile Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Teknede …

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Ermenistan ve Azerbaycan, barış görüşmeleri için Abu Dabi’ye gidiyor

Paşinyan ve Aliyev, Perşembe günü BAE’de barış görüşmeleri için buluşacak. Anayasa değişikliği ve Zangezür koridoru gibi kritik başlıkların gündemde olacağı toplantıya Türkiye ve ABD de destek veriyor.

AKP’li belediye başkanının “torpil” listesine SÖZCÜ ulaştı

Aksaray’ın AKP’li eski Eskil ilçe Belediye Başkanı Necati Belgemen, halefi mevcut Belediye Başkanı Mustafa Zavlak’a belediyede işe alımlarla ilgili sert tepki gösterdi. Belgemen, AKP’li Başkan Zavlak’ın belediyeye eş, dost ve akrabalarını aldığını söyledi. AKP’li Başkanın gündeme getirdiği işe alınanların listesine SÖZCÜ ulaştı.

Musk’ın ‘Amerika Partisi’nin önceliği belli oldu: ‘Epstein dosyalarını ifşa etmek’

ABD’li iş insanı, Tesla ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk, kurduğunu duyurduğu ‘Amerika Partisi’nin önceliğinin Jeffrey Epstein davasına ilişkin dosyaları kamuoyuna açıklamak olacağını bildirdi.

Son Dakika… Sosyal medya fenomeni Basel için tutuklama talebi

Son Dakika Haberi… Basel olarak bilinen sosyal medya fenomeni Bekir Aslan tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.