Samsun’da Baba Oğlunu Bıçakladı

Samsun’da Baba, Oğlunu Bıçakladı

Samsun’da yaşanan olayda bir baba, para isteme meselesi yüzünden tartıştığı oğlunu bıçakladı ve gözaltına alındı. Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Yeni Mahalle’de meydana geldi. A.Ş. adlı baba, oğlu S.Ş.’yi bıçakla yaraladı ve hemen ardından oğlu Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından A.Ş.’yi gözaltına aldı ve bugün Samsun Adliyesi’ne sevk etti. Nöbetçi mahkemede ifade veren A.Ş., serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. – SAMSUN

Related Posts

Skandal “temizlik” planı: Evsizler akıl hastanesine kapatılacak

ABD’de Trump yönetiminin agresif nüfus politikaları devam ediyor. Son olarak Adalet Bakanlığı, sokaklardaki evsiz nüfusu temizlemek için yeni bir yol haritası oluşturdu. Tartışma yaratan planın uygulamaya geçmesi ise, Trump’ın önceki yönetimlerin politikalarından keskin bir şekilde vazgeçtiği anlamına geliyor.

Köy yolu nehre döndü

Tokat’ın Ormanözü köyünde sağanak yağmur etkili oldu. Yağış sonrası yollar nehre döndü.

Tayland vizesi için yeni karar: 60 günlük süre yarıya inecek

Güneydoğu Asya ülkesi Tayland, yabancı turistler için 60 günlük vizesiz planı 30 güne indirmeyi planlıyor.

Rusya’dan gece bombardımanı: 149 İHA ile saldırdı

Rusya, Ukrayna’yı gece boyunca 149 insansız hava aracı vurdu.

Apartmanda çıkan yangında mahsur kaldılar

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 6 katlı apartmanın zemin katında çıkan yangında apartmanda mahsur kalan 17 kişi kurtarıldı.

Meclis’te yeni haftanın programı: 112 düzenlemesi görüşülecek

Meclis yeni haftadaki çalışmalarına salı günü başlayacak. Genel Kurul’da 112 Acil Çağrı Merkezi’ni gereksiz meşgul edenlere yönelik cezayı artıran düzenleme ele alınacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir