Mahmut Tanal’dan ‘Kanal İstanbul’ tepkisi: ‘Ranttır, yalandır, talandır!’

CHP Milletvekili Mahmut Tanal’dan Kanal İstanbul İle İlgili Açıklama

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Kanal İstanbul projesi hakkında sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı.

Tanal, şu ifadeleri kullandı:

“Tam 14 yıl önce iktidar, ‘çılgın proje’ olarak nitelendirdiği Kanal İstanbul’u kamuoyuna duyurdu. Bugün ise ‘Ya Kanal Ya İstanbul’ diyerek karşı çıkıyoruz; çünkü bu proje sadece rant, talan ve yalan üzerine kurulu! Kamu yararını göz ardı eden, bilimi dikkate almayan her projeye karşı duracağız!”

Konuyla ilgili Mahmut Tanal’ın sosyal medya hesabındaki paylaşımına buradan ulaşabilirsiniz: Mahmut Tanal Twitter

Related Posts

Köy yolu nehre döndü

Tokat’ın Ormanözü köyünde sağanak yağmur etkili oldu. Yağış sonrası yollar nehre döndü.

Tayland vizesi için yeni karar: 60 günlük süre yarıya inecek

Güneydoğu Asya ülkesi Tayland, yabancı turistler için 60 günlük vizesiz planı 30 güne indirmeyi planlıyor.

Rusya’dan gece bombardımanı: 149 İHA ile saldırdı

Rusya, Ukrayna’yı gece boyunca 149 insansız hava aracı vurdu.

Apartmanda çıkan yangında mahsur kaldılar

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 6 katlı apartmanın zemin katında çıkan yangında apartmanda mahsur kalan 17 kişi kurtarıldı.

Meclis’te yeni haftanın programı: 112 düzenlemesi görüşülecek

Meclis yeni haftadaki çalışmalarına salı günü başlayacak. Genel Kurul’da 112 Acil Çağrı Merkezi’ni gereksiz meşgul edenlere yönelik cezayı artıran düzenleme ele alınacak.

Bursa’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir