İznik’te Kuaför Dükkanı Konser Alanına Dönüştü

BURSA’nın İznik ilçesinde, erkek kuaförüne tıraş olmak için gelen ve sıra beklerken prova yapan müzisyenler büyük ilgi görünce, işletme sahibi müzik eşliğinde müşterilerini tıraş etmeye başladı. Aynı zamanda müşterisi olan müzisyenlerle, haftanın bir günü, kuaför dükkanında çalışmaları için anlaşan Halil İbrahim Katılmış (27), müşterilerini keman, gitar, klarnet ve darbuka eşliğinde tıraş ediyor.

İznik’te 15 yıldır erkek kuaförlüğü yapan Halil İbrahim Katılmış, geçen hafta tıraş olmak için dükkanına gelen müzisyen arkadaşlarının, sıra beklerken prova yaptıkları anları cep telefonuyla görüntüleyip, sosyal medyadan paylaştı. Katılmış’ın paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü. Sosyal medyadan videoyu izleyenler, tıraş olmak için kuaför dükkanının yolunu tutunca Katılmış, hem müşterisi hem de arkadaşı olan müzisyenlere haftanın bir günü dükkanında çalmalarını teklif etti. 4 kişilik müzisyen grubu da bu teklife sıcak bakınca, kuaför dükkanı konser alanına döndü.

‘MERAK EDİP GELENLER DE OLUYOR’

Müşteri portföyünün genişlediğini söyleyen Halil İbrahim Katılmış, sadece şarkı dinlemek için de dükkanına gelenlerin olduğunu belirterek, “Yaklaşık 15 yıldır kuaförlük yapıyorum. Müzisyen arkadaşlarım müşterim. Tıraş olmaya müzik aletleri ile geldiler. Biz de böyle bir şey yapmaya karar verdik. Sosyal medyaya yükledik ve güzel tepkiler aldık. Merak edip gelenler de oldu. Haftanın belli bir günü yapmayı düşünüyoruz” dedi.

‘TIRAŞ OLURKEN CANIMIZ SIKILMIYOR’

Keman, gitar, klarnet ve darbuka eşliğinde tıraş olan müşteri Sefa Asa (19) ise duyduğu memnuniyeti, “Berbere ilk geldiğimde çok şaşırmıştım aslında ama çok güzel bir ortam olduğunu gördüm. İnsan tıraş olurken canı sıkılmıyor” sözleriyle ifade etti.

Haber-Kamera Semih TÜRKER İZNİK (Bursa),

Related Posts

Tekne alabora oldu: Beş kişi denize düştü

Edinilen bilgiye göre, İncesu sahilinden denize açılan 5 kişinin bulunduğu küçük tekne, henüz belirlenemeyen bir nedenle alabora oldu. İhbar üzerine bölgeye Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisleri ile Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Teknede …

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Ermenistan ve Azerbaycan, barış görüşmeleri için Abu Dabi’ye gidiyor

Paşinyan ve Aliyev, Perşembe günü BAE’de barış görüşmeleri için buluşacak. Anayasa değişikliği ve Zangezür koridoru gibi kritik başlıkların gündemde olacağı toplantıya Türkiye ve ABD de destek veriyor.

AKP’li belediye başkanının “torpil” listesine SÖZCÜ ulaştı

Aksaray’ın AKP’li eski Eskil ilçe Belediye Başkanı Necati Belgemen, halefi mevcut Belediye Başkanı Mustafa Zavlak’a belediyede işe alımlarla ilgili sert tepki gösterdi. Belgemen, AKP’li Başkan Zavlak’ın belediyeye eş, dost ve akrabalarını aldığını söyledi. AKP’li Başkanın gündeme getirdiği işe alınanların listesine SÖZCÜ ulaştı.

Musk’ın ‘Amerika Partisi’nin önceliği belli oldu: ‘Epstein dosyalarını ifşa etmek’

ABD’li iş insanı, Tesla ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk, kurduğunu duyurduğu ‘Amerika Partisi’nin önceliğinin Jeffrey Epstein davasına ilişkin dosyaları kamuoyuna açıklamak olacağını bildirdi.

Son Dakika… Sosyal medya fenomeni Basel için tutuklama talebi

Son Dakika Haberi… Basel olarak bilinen sosyal medya fenomeni Bekir Aslan tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.