İYİ Partili Turhan Çömez: “Bandırma KYK Kız Yurdu’nda duvarlarda çatlaklar var, bir haftadır sıcak su yok”

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a seslenerek, Bandırma KYK Kız Yurdu’nda duvarlarda çatlaklar olduğunu, bir haftadır sıcak suyun olmadığını, kaloriferlerin yanmadığını söyledi ve ilgi göstermesini istedi.

TURHAN ÇÖMEZ BAKANLIĞA SORDU

Çömez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 1200 öğrencinin kaldığı KYK Kız Yurdu’na ilişkin bir dizi eksikliği paylaştı.

Çömez, “Duvarlarda çatlaklar var, pek çok bölüm su alıyor. 1 haftadır sıcak su yok, kaloriferler yanmıyor. Lütfen acilen ilgilenir misiniz Sayın Osman Aşkın Bak? Bu bilginin teyidini AKP teşkilatından değil ama yurtta kalan öğrencilerden alabilirsiniz. Acil ilgi lütfen!” dedi.

Related Posts

Tavuk tesisinde gaz sızıntısı: 11 işçi hastaneye kaldırıldı

Bolu’da bir tavuk tesisinde hidrojen sülfürik gazı sızıntısı sonucu 11 işçi hastaneye kaldırıldı. İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Özgür Özel’den ‘İmamoğlu’ çıkışı: ‘En son roketatarla saldıracaklar’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, iktidarın Ekrem İmamoğlu’nu risk olarak ortadan kaldırmak için ellerinden geleni yaptığını belirterek “En son roketatarla saldıracaklar” dedi.

Trump, imzaladı: Yabancılar artık daha fazla para ödeyecek

ABD Başkanı Donald Trump, yabancı ziyaretçiler için ulusal park ücretlerini artıran kararnameyi imzaladı.

Taliban hükümetini resmen tanıyan ilk ülke Rusya oldu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Afganistan Özel Temsilcisi Zamir Kabulov, 15 Ağustos 2021’de meydana gelen yönetim değişikliği sonrası kurulan Afganistan yönetimini resmen tanıdıklarını bildirdi.

Dilek İmamoğlu: Toplumsal bir çöküşe sürükleniyoruz; eşim ve arkadaşları iddianame bile olmadan hukuki belirsizliğe terk edildi

İmamoğlu mesajında, ülkenin geleceğini dert edinen toplumun hep birlikte ülkeyi aydınlığa taşıyabileceğini belirtti

Belediye duyurdu: 4-5 Temmuz’da denize girmek yasaklandı

Giresun’da olumsuz hava koşulları nedeniyle denize girmek 4-5 Temmuz 2025 tarihlerinde yasaklandı.