HSK kararnamesi açıklandı: Çok sayıda hakim ve savcının görev yeri değişti

Adalet Bakanından Hakim ve Savcılara Yeni Görev Yerlerinde Başarı Dileği

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) 2025 yılı Ana Kararnamesi çalışmalarını tamamladığını duyurdu. Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kararname hakkında detaylı bilgilerin HSK internet sitesinde yakında yayımlanacağını belirtti.

Bakan Tunç, açıklamasında, “Aziz milletimiz adına görevlerini hukukun üstünlüğü, bağımsızlık ve tarafsızlık ilkeleri doğrultusunda yerine getiren hakim ve savcılarımıza yeni görev yerlerinde üstün başarılar diliyorum. Kararnamenin, hakim ve savcılarımızın yanı sıra aileleri, yargı teşkilatımız, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Detaylar için takipte kalın…

Related Posts

ABD doları 1973’ten bu yana yıla en kötü başlangıcını yaptı

ABD doları 1973’ten bu yana yıla en kötü başlangıcını yaptı

Kripto kullanıcılarını hedef alan yeni bir dolandırıcılık yöntemi tespit edildi

Kaspersky, Ethereum kullanıcılarını kripto işlem ücreti ya da gaz ücreti iadesi vaadiyle hedef alan yeni dolandırıcılık siteleri tespit etti.

Berlin’de üç büyük patlama! Büyük panik yaşandı 100’den fazla itfaiye sahaya indi

Almanya’nın başkenti Berlin’de, Hristiyan Demokrat Birlik Partisi (CDU) Genel Merkezi’ne yaklaşık 250 metre uzaklıktaki inşaat halindeki bir binada yangın çıktı. Kurfürsten ve Schill caddelerinin köşesinde yer alan yüksek katlı binanın çatı katında …

Manisa’daki orman 2 gündür yanıyor

Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Karaköy Mahallesi’nde çıkan orman yangınına 2’nci gününde havadan ve karadan müdahale sürüyor.

CHP’de 25 yıl belediye başkanlığı yapan Yılmaz Büyükerşen’den Kılıçdaroğlu çıkışı

Büyükerşen, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun son günlerdeki tutumu, kendisinin siyasi hırslarının, maalesef aklının çok üstünde olduğu gerçeğini, çok geç de olsa, ortaya koymuştur” düşüncesini dile getirdi.

HSK kararnamesi: Dört binden fazla hakim ve savcının görev yeri değişti, 24 ilin başsavcısı da başka illere atandı

Resmi Gazete’de yayımlanan yeni kararnameyle 4 binden fazla hakim ve savcının görev yeri değiştirildi, 24 ilin başsavcısı da başka illere atandı.