Hatay Büyükşehir yolları temizliyor

HATAY (İGFA) – Hatay Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde devam eden inşaat çalışmaları ve kış aylarının neden olabileceği olumsuz etkileri önlemek amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, daha temiz bir çevre hedefi doğrultusunda, yağmur yağışlarıyla birlikte yol kenarlarında biriken çamurların hem trafik hem de çevre açısından oluşturabileceği tehlikeleri önlemek adına Antakya Cumhuriyet Meydanı ve 75. Yıl Bulvarı’nda temizlik çalışmaları başlatmıştır.

İş makineleriyle yol yüzeyindeki çamuru temizleyerek trafik güvenliğini sağlayan Büyükşehir Belediye ekipleri, vakumlu yol süpürme araçları ve süpürgelerle kaldırımları temizleyerek vatandaşların çevre kirliliğinden etkilenmesini engellemiştir.

Yetkililer, 6 Şubat depremleri sonrasında meydana gelen yol işgallerini ortadan kaldırmak ve çevre kirliliğini önlemek amacıyla temizlik çalışmalarının 15 ilçede düzenli bir şekilde devam ettiğini vurgulamıştır.

Related Posts

Tekne alabora oldu: Beş kişi denize düştü

Edinilen bilgiye göre, İncesu sahilinden denize açılan 5 kişinin bulunduğu küçük tekne, henüz belirlenemeyen bir nedenle alabora oldu. İhbar üzerine bölgeye Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisleri ile Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Teknede …

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Ermenistan ve Azerbaycan, barış görüşmeleri için Abu Dabi’ye gidiyor

Paşinyan ve Aliyev, Perşembe günü BAE’de barış görüşmeleri için buluşacak. Anayasa değişikliği ve Zangezür koridoru gibi kritik başlıkların gündemde olacağı toplantıya Türkiye ve ABD de destek veriyor.

AKP’li belediye başkanının “torpil” listesine SÖZCÜ ulaştı

Aksaray’ın AKP’li eski Eskil ilçe Belediye Başkanı Necati Belgemen, halefi mevcut Belediye Başkanı Mustafa Zavlak’a belediyede işe alımlarla ilgili sert tepki gösterdi. Belgemen, AKP’li Başkan Zavlak’ın belediyeye eş, dost ve akrabalarını aldığını söyledi. AKP’li Başkanın gündeme getirdiği işe alınanların listesine SÖZCÜ ulaştı.

Musk’ın ‘Amerika Partisi’nin önceliği belli oldu: ‘Epstein dosyalarını ifşa etmek’

ABD’li iş insanı, Tesla ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk, kurduğunu duyurduğu ‘Amerika Partisi’nin önceliğinin Jeffrey Epstein davasına ilişkin dosyaları kamuoyuna açıklamak olacağını bildirdi.

Son Dakika… Sosyal medya fenomeni Basel için tutuklama talebi

Son Dakika Haberi… Basel olarak bilinen sosyal medya fenomeni Bekir Aslan tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.