Hafif ticari araçla otomobil çarpıştı: 7 yaralı

Kandıra’da Meydana Gelen Trafik Kazasında 7 Kişi Yaralandı

Kaza, saat 22.00 sıralarında Kandıra ilçesi D-605 karayolunda meydana geldi. Kandıra ilçesine bağlı Kefken istikametine seyir halinde olan N.K. idaresindeki 34 GL 8667 plakalı hafif ticari araç, karşı yönden gelen M.E. yönetimindeki 41 BC 235 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada araçların savrulması sonucu sürücülerle birlikte 1’i çocuk toplam 7 kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri ve polis sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Yolun her iki istikameti de kaza nedeniyle kapanırken, araçların çekici yardımıyla kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından normal trafiğe açıldı. Yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Yaralıların yakınları, haber alır almaz Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi’ne koştu. Polis ekipleri ise kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

Related Posts

Son dakika Kütahya’da deprem mi oldu? Az önce deprem Kütahya’da nerede oldu? Kütahya deprem Kandilli ve AFAD son depremler listesi 30 Nisan 2025

Son dakika Kütahya deprem haberleri..Kütahya’da deprem mi oldu? Az önce deprem Kütahya’da nerede oldu? Kütahya Kandilli ve AFAD son depremler.. 30 Nisan 2025 Kütahya deprem son dakika haberleri haberin detayında…Artçı deprem mi oldu Kütahya’da? Kütahya son deprem büyüklüğü ne kadar? Kütahya’da ve Kütahya yakınındaki depremler nelerdir? Kütahya’da anlık deprem mi oldu? Son dakika Kütahya canlı deprem haritası..Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ve AFAD Kütahya deprem haberleri.. Kütahya’da hangi ilçelerde deprem oldu ve hangi ilçelerde en çok hissedildi? Bugün Kütahya’da deprem mi oldu? Deprem Kütahya’da ne zaman ve kaç şiddetinde oldu? En son Kütahya’da nerede deprem oldu? Kütahya deprem haberleriyle ilgili en çok merak edilenlerin cevabı haberde..

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu: Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi daha iyi olmalıydı, ben olsam ‘parlamenter sisteme dönüş’ teklifi sunarım

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin uygulamada kâğıt üstünde olduğu gibi yürümediğini belirterek “Ben olsam, parlamenter sisteme dönüş için, ‘Buyrun, hadi dönelim’ bir teklif de sunabilirim” dedi.

Gelir Uzmanlığı Yardımcılığına Giriş Sınavları’nda usulsüzlük soruşturması: 11 gözaltı

Ankaraa Cumhuriyet Başsavcılığı, 2014-2015 Gelir Uzmanlığı Yardımcılığına Giriş Sınavları’ndaki usulsüzlüklere ilişkin soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında sınav sorularının FETÖ/PDY üyeleri tarafından dağıtıldığı tespit edildi. 11 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.

Ümit Özdağ hakim karşısına çıkacak: Zafer Partisi’nden çağrı

Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, partisinin Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın “Cumhurbaşkanı’na hakaret” suçlamasıyla yarın hakim karşısına çıkacağını belirterek, “Vatandaşlıktan doğan haklarına ve hukukuna sahip çıkmak için, sevgili suskun vatandaş, sıra sana gelmeden Çağlayan’a gel” ifadesini kullandı.

CHP’nin İstanbul’da miting yapacağı üçüncü ilçe Başakşehir oldu!

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasına karşı İstanbul’da 3’üncü miting Başakşehir’de yapılacak.

Skandal “temizlik” planı: Evsizler akıl hastanesine kapatılacak

ABD’de Trump yönetiminin agresif nüfus politikaları devam ediyor. Son olarak Adalet Bakanlığı, sokaklardaki evsiz nüfusu temizlemek için yeni bir yol haritası oluşturdu. Tartışma yaratan planın uygulamaya geçmesi ise, Trump’ın önceki yönetimlerin politikalarından keskin bir şekilde vazgeçtiği anlamına geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir