Belgeseli çekilmişti, İstanbul’un efsane otobüs hattının rotası değişti!

İstanbul’da 500T Otobüs Hattının Güzergahı Değiştirildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Volkan Demir başkanlığında yapılan UKOME toplantısında, İstanbul’un en uzun otobüs hatlarından biri olan 500T hattının güzergahının değiştirilmesine karar verildi.

Toplantıda, 500T/Tuzla Şifa Mahallesi-Cevizlibağ otobüs hattının uzunluğu, trafik yoğunluğu ve sefer sıklığı gibi nedenlerle yönetiminin zorlaştığı ve seferlerde sorunlar yaşandığı gündeme geldi.

500T hattının bölünerek sefer kalitesinin artırılması ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla 4. Levent Metro durağında sonlanması, bu durumda 500L (4. Levent-Cevizlibağ) hattının kapasitesinin artırılması ve bilet aktarmalarında düzenlemeler yapılması önerildi.

Toplantıda alınan karara göre, 500T hattı bundan sonra Tuzla Şifa Mahallesi-4. Levent Metro güzergahında hizmet verecek.

Geçtiğimiz yıl Cevizlibağ-Tuzla arasında 78 durağa uğrayan 500T hattı için bir belgesel çekilmiş ve halen dijital platformda izlenebilmektedir.

Related Posts

ABD doları 1973’ten bu yana yıla en kötü başlangıcını yaptı

ABD doları 1973’ten bu yana yıla en kötü başlangıcını yaptı

Kripto kullanıcılarını hedef alan yeni bir dolandırıcılık yöntemi tespit edildi

Kaspersky, Ethereum kullanıcılarını kripto işlem ücreti ya da gaz ücreti iadesi vaadiyle hedef alan yeni dolandırıcılık siteleri tespit etti.

Berlin’de üç büyük patlama! Büyük panik yaşandı 100’den fazla itfaiye sahaya indi

Almanya’nın başkenti Berlin’de, Hristiyan Demokrat Birlik Partisi (CDU) Genel Merkezi’ne yaklaşık 250 metre uzaklıktaki inşaat halindeki bir binada yangın çıktı. Kurfürsten ve Schill caddelerinin köşesinde yer alan yüksek katlı binanın çatı katında …

Manisa’daki orman 2 gündür yanıyor

Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Karaköy Mahallesi’nde çıkan orman yangınına 2’nci gününde havadan ve karadan müdahale sürüyor.

CHP’de 25 yıl belediye başkanlığı yapan Yılmaz Büyükerşen’den Kılıçdaroğlu çıkışı

Büyükerşen, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun son günlerdeki tutumu, kendisinin siyasi hırslarının, maalesef aklının çok üstünde olduğu gerçeğini, çok geç de olsa, ortaya koymuştur” düşüncesini dile getirdi.

HSK kararnamesi: Dört binden fazla hakim ve savcının görev yeri değişti, 24 ilin başsavcısı da başka illere atandı

Resmi Gazete’de yayımlanan yeni kararnameyle 4 binden fazla hakim ve savcının görev yeri değiştirildi, 24 ilin başsavcısı da başka illere atandı.