Bakan Kacır: Mazlumları, Sedneya Hapishanesi’nin ölüm çukurlarına terk etmedik

AK Parti Üsküdar 8. Olağan İlçe Kongresi’nde Yapılan Konuşmada Eser, Proje ve Hizmet Siyaseti Vurgulandı

Kacır, Çamlıca 1071 Kongre Merkezi’nde gerçekleşen AK Parti Üsküdar 8. Olağan İlçe Kongresi’nde AK Parti’nin eser, proje ve hizmet siyasetiyle Türkiye’yi asırlık hizmetlerle buluşturduğunu vurguladı. Partinin Türkiye’yi araştırma ve geliştirme ile icraat ve inovasyonla buluşturduğunu belirten Kacır, Türkiye genelinde kurulan teknoparklar ve desteklenen araştırma, geliştirme, inovasyon şirketlerinin sayısındaki artışa dikkat çekti.

Kacır, AK Parti’nin Türk milletiyle “Türkiye Yüzyılı”na doğru ilerlediğini belirterek, partinin liderliği altında gerçekleştirilen projelerden bahsetti. Kacır, “Biz 60 yıllık ‘Devrim’ otomobili hayalini ‘devrin otomobili’ TOGG ile gerçeğe dönüştüren hareketiz. Biz Nuri Demirağ, Vecihi Hürkuş’un başarı hikayelerini Türk gençleriyle imzalayan bir hareketiz” dedi.

“Suriyeli Kardeşlerimiz Artık Özgür Olacak”

Suriye’deki zulmün son bulması ve Suriyeli kardeşlerin artık özgür olmalarını sağlayan politikalara vurgu yapan Kacır, AK Parti’nin mazlumlara yardım eli uzattığını ve bu yönde politika izlediğini dile getirdi.

Kacır, bundan sonra da milletle birlikte yürüyeceklerini ve AK Parti’nin gelecekteki hedeflerine dair planlarını paylaştı. Ayrıca kongrede, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapmış olduğu konuşma videosu izlendi.

Programa, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala ve diğer önemli parti üyeleri katıldı.

Related Posts

ABD doları 1973’ten bu yana yıla en kötü başlangıcını yaptı

ABD doları 1973’ten bu yana yıla en kötü başlangıcını yaptı

Kripto kullanıcılarını hedef alan yeni bir dolandırıcılık yöntemi tespit edildi

Kaspersky, Ethereum kullanıcılarını kripto işlem ücreti ya da gaz ücreti iadesi vaadiyle hedef alan yeni dolandırıcılık siteleri tespit etti.

Berlin’de üç büyük patlama! Büyük panik yaşandı 100’den fazla itfaiye sahaya indi

Almanya’nın başkenti Berlin’de, Hristiyan Demokrat Birlik Partisi (CDU) Genel Merkezi’ne yaklaşık 250 metre uzaklıktaki inşaat halindeki bir binada yangın çıktı. Kurfürsten ve Schill caddelerinin köşesinde yer alan yüksek katlı binanın çatı katında …

Manisa’daki orman 2 gündür yanıyor

Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Karaköy Mahallesi’nde çıkan orman yangınına 2’nci gününde havadan ve karadan müdahale sürüyor.

CHP’de 25 yıl belediye başkanlığı yapan Yılmaz Büyükerşen’den Kılıçdaroğlu çıkışı

Büyükerşen, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun son günlerdeki tutumu, kendisinin siyasi hırslarının, maalesef aklının çok üstünde olduğu gerçeğini, çok geç de olsa, ortaya koymuştur” düşüncesini dile getirdi.

HSK kararnamesi: Dört binden fazla hakim ve savcının görev yeri değişti, 24 ilin başsavcısı da başka illere atandı

Resmi Gazete’de yayımlanan yeni kararnameyle 4 binden fazla hakim ve savcının görev yeri değiştirildi, 24 ilin başsavcısı da başka illere atandı.