Antalya’nın Kepez ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde yoldan geçenler bir dairenin balkonundan dumanlar çıktığını fark ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Bir kişi de apartmanın kapı zillerini tek tek çalarak, binada oturanları uyardı. Kısa sürede büyüyen yangında alevler balkonu sararken, evin içerisine de girdi.
Apartman sakinleri apar topar evlerinden çıkarken, balkondan patlama seslerini duyan mahalle sakinleri de sokağa döküldü. Ekiplerin yaklaşık 1.5 saatlik çalışmasının ardından yangın söndürüldü.
İHA’nın haberine göre yangının daha önceden cep telefonu malzemeleri satışı ile uğraşan ikamet sahibinin işletmesini kapattıktan sonra elinde kalan ve balkona koyduğu cep telefonu bataryalarından çıktığı öne sürüldü. İtfaiye ekiplerinin çalışmasının ardından balkondan aşağıya atılan malzemeler arasında çok sayıda cep telefonu bataryası olduğu görüldü.
(İHA)
More Stories
Son dakika: Eylem Tok ve Timur Cihantimur Türkiye’ye iade edilecek
Kayseri’de Kavga: Komşusunu Kürekle Yaraladı
Üçlü zirvenin ardından Mansur Yavaş’tan ilk açıklama: Biriz ve beraberiz