Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadelesi sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı’da Karla Mücadele Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı ilçesinde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışının etkisiyle kapanan Ovacık Mahallesi yolu, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından açıldı.

Ovacık Mahallesi’nin Elmalı merkezine 54 km uzaklıkta olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Elmalı İlçe Hizmet Müdürü Bilal Kasap, “Yüksek kesimlere 50 cm kar yağışı oldu. 2 gündür yol kapalıydı. Bölgede elektrik olmadığı için mağduriyetler artmıştı. Muhtarımızın çağrısı üzerine ekiplerimiz 20 km’lik yolu açarak mahalle sakinlerine ulaşmayı başardı.” şeklinde konuştu.

Elmalı Ovacık Mahalle Muhtarı Osman Ak, yolun kapalı olmasından dolayı merkeze gidemediklerini ve ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını belirtirken, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Ekipler geldi, yolumuzu açtılar. Büyükşehir Belediyesi her türlü hava şartlarında yanımızda olacak.” dedi.

Mahalle sakinlerinden Sıdıka Çetin ise mağduriyetlerini gideren Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne minnettar olduklarını ifade etti.

Related Posts

Bakanlıktan o liseye LGBT incelemesi

Okulda LGBTQ temalı içeriklere dair yayılan iddiaların ardından Milli Eğitim Bakanlığı Üsküdar Amerikan Lisesi hakkında inceleme başlatıldı

KONDA’dan çarpıcı anket: MHP seçmeninde 3 kritik değişim

KONDA’nın Mayıs ayı araştırmasına göre, MHP seçmeninin Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan uzaklaşmaya başladığı gözlemlendi. Ayrıca kamuoyunda Parlamenter Sistem’e dönüşün tartışılmasının zamanı geldiği ifade edildi. Ankette Ekrem İmamoğlu, Erdoğan’ın 10 puan önünde yer aldı.

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Barrack: Trump sabrının sonuna geldi

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Barrack: Trump sabrının sonuna geldi

Erdoğan: 2 yıl öncesine kadar birbirini övgü yağmuruna tutanlar, gırtlak gırtlağa bir kavganın baş aktörleri olarak her gün manşetleri süslüyor

Erdoğan: 2 yıl öncesine kadar birbirini övgü yağmuruna tutanlar, gırtlak gırtlağa bir kavganın baş aktörleri olarak her gün manşetleri süslüyor

Guatemala ormanlarında 3 bin yıllık kayıp şehir keşfedildi

Guatemala ormanlarında 3 bin yıllık kayıp şehir keşfedildi

TRT spikerinden yönetmene hakaretler: ‘Soysuz, vatansız teröristler’

Yönetmen Ecre Begüm Bayrak’ın ödülünü alırken tutuklu öğrencileri ve şarkılarına erişim engeli getirilen Grup Yorum’u anması üzerine, TRT spikeri Oya Eren Özkan konuşmayı bölerek “Siyasi mesaj vermeyelim” dedi. Özkan sahneden inerken “Şerefsizler”, “Soysuz” ve “Vatansız teröristler” şeklinde hakaret etti.