Aksaray’da Alkollü Sürücü Kaza Yaptı

Aksaray’da Alkollü Sürücü Beton Direğe Çarptı!

Aksaray’da, yasal sınırın çok üzerinde alkol alan sürücü, direksiyon başına geçtiği anda beton elektrik direğine çarptı. Sürücü, aracın hurdaya dönmesine rağmen burnu bile kanamadan kurtulmayı başardı. Olay anı ise bir vatandaş tarafından kameraya kaydedildi.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi TOKİ yolu üzerinde meydana geldi. Alkol aldıktan sonra 68 AFT 474 plakalı aracıyla yola çıkan Eşref G. (48), virajı alamayarak beton direğe çarptı. Kazayı gören mahalle sakinleri, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirirken, polis ve sağlık ekipleri de olay yerine sevk edildi. Sürücü, şans eseri yara almadan kazayı atlattı ve polis ekipleri konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Yapılan incelemelerde, trafik ekipleri sürücünün yasal sınırdan 4 kat fazla alkol aldığını belirledi. Bu sırada bir vatandaş, elektrik arızası hakkında fotoğraf çekerken kaza anını da görüntüledi. Aracının fotoğrafını çeken vatandaşın dikkatini çeken alkollü sürücü, tepki göstererek “Neden çekiyorsun, gazeteci çekiyor, polis cezamı kesiyor. Sen niye çekiyorsun oğlum? Bana yan yan bakma lan” dedi.

Alkollü sürücü, polis müdahalesiyle sakinleştirilerek cezalandırıldı. 11 bin 434 lira para cezası ve 6 ay süreyle ehliyetine el konuldu. Aracın çekici ile kaldırılmasının ardından sürücü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili adli işlem başlatıldı. – AKSARAY

Related Posts

4. Pursaklar Çocuk Şenliği Başladı

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Çocuk Şenliği, mahallelerde kurulan oyun istasyonlarıyla çocuklara eğlenceli bir gün sunuyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, etkinlikte çocukların mutluluğunun en büyük tatmin kaynağı olduğunu belirtti.

65 yıl sonra Türkiye’ye döndü: Marcus Aurelius’un heykeli ziyarete açıldı

65 yıl sonra Türkiye’ye iade ediken Roma İmparatoru Marcus Aurelius’un bronz heykeli, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde ziyarete açıldı.

Sevda Türküsev ünlü oyuncuyu hedef alınca ortalık karıştı: ‘Alık, işkembeden sallayıcı!’

Sevda Türküsev, oyuncu Meral Kaplan’ın dolandırıcılık nedeni ile gözaltına alındığı görüntüleri ünlü oyuncu Yıldız Kaplan diye paylaşınca ortalık karıştı. Kaplan bu paylaşımı Türküsev’e “A be alık haberci misin, gazeteci misin ne haltsın? İlk önce bir araştır öyle yaz ne yazacaksan. İşkembeden sallayıcı” yanıtladı.

Diyanet Başkanı’ndan BM Eleştirisi

Ali Erbaş, mevcut BM’nin soykırımları durdurmada etkisiz olduğunu vurguladı.

Bakan Uraloğlu Yangın Bölgesinde İnceleme Yaptı

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, yangın bölgesinde helikopterle incelemelerde bulundu.

Muhasebe müdürü ama 10 yıldır çöp karıştırıyor

Kimi insanların hayattaki beklentileri ve eylemleri, başkalarının aklına bir türlü girmez… 43 yaşındaki muhasebe yöneticisi kadın için de aynısı geçerli. Saygın bir işi olmasına rağmen 10 yıldır çöp konteynerlerini karıştıran kadın, bu aksiyonunun ardında ulvi bir amaç olduğunu vurguluyor…