Kuzey Marmara Otoyolu’nda kaza: 1 ağır yaralı

Kamyonun TIR’a Çarpması Sonucu Kuzey Marmara Otoyolu’nda Trafik Kazası

Kuzey Marmara Otoyolu’nda meydana gelen trafik kazasında kamyonun TIR’a arkadan çarpması sonucunda kamyon şoförü ağır yaralandı.

Olay, Kuzey Marmara Otoyolu Paşaköy mevkiinde gerçekleşti. A.Ç. tarafından yönetilen 34 BCF 070 plakalı hafriyat kamyonu, aynı yönde seyreden Yakup Erat’ın yönetimindeki 34 SH 0064 plakalı TIR’a bilinmeyen bir nedenden dolayı arkadan çarptı. Durumun hemen bildirilmesi üzerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri, sıkışan kamyon şoförü A.Ç.’yi kurtardı ve sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahaleden sonra hastaneye kaldırılan sürücünün durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Kazanın etkisiyle otoyolda trafiğin aksamaması için jandarma ekipleri güvenlik önlemlerini aldı. Araçların kaldırılmasının ardından yolun temizlenmesiyle trafik normale döndü. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Related Posts

4. Pursaklar Çocuk Şenliği Başladı

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Çocuk Şenliği, mahallelerde kurulan oyun istasyonlarıyla çocuklara eğlenceli bir gün sunuyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, etkinlikte çocukların mutluluğunun en büyük tatmin kaynağı olduğunu belirtti.

Aksaray’da Alkollü Sürücü Kaza Yaptı

Yasal sınırın 4 katı alkolle direksiyon başına geçen sürücü, elektrik direğine çarparak kaza yaptı.

65 yıl sonra Türkiye’ye döndü: Marcus Aurelius’un heykeli ziyarete açıldı

65 yıl sonra Türkiye’ye iade ediken Roma İmparatoru Marcus Aurelius’un bronz heykeli, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde ziyarete açıldı.

Sevda Türküsev ünlü oyuncuyu hedef alınca ortalık karıştı: ‘Alık, işkembeden sallayıcı!’

Sevda Türküsev, oyuncu Meral Kaplan’ın dolandırıcılık nedeni ile gözaltına alındığı görüntüleri ünlü oyuncu Yıldız Kaplan diye paylaşınca ortalık karıştı. Kaplan bu paylaşımı Türküsev’e “A be alık haberci misin, gazeteci misin ne haltsın? İlk önce bir araştır öyle yaz ne yazacaksan. İşkembeden sallayıcı” yanıtladı.

Diyanet Başkanı’ndan BM Eleştirisi

Ali Erbaş, mevcut BM’nin soykırımları durdurmada etkisiz olduğunu vurguladı.

Bakan Uraloğlu Yangın Bölgesinde İnceleme Yaptı

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, yangın bölgesinde helikopterle incelemelerde bulundu.