Son Dakika… CHP Genel Başkanı Özgür Özel İstanbul’da konuştu: Çarşamba günü için adres verdi!

Özgür Özel’e Yapılan Saldırıyla İlgili CHP’den Açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sırrı Süreyya Önder’in cenaze töreni sonrası saldırıya uğradı. Saldırının ardından yaptığı açıklamada Özel, bu olayı siyaset kurumuna yapılmış bir saldırı olarak gördüğünü belirtti.

CHP, Özgür Özel’i Ankara’da Genel Merkez’de karşılamak için saat 21’e çağırdı.

ÖZEL’DEN YENİ AÇIKLAMA: GÜN SİNDİRME GÜNÜ DEĞİLDİR

Yaşanan gelişmelerin ardından CHP lideri Özgür Özel, Ankara’ya gitmeden önce İstanbul İl Başkanlığı önünde açıklamalarda bulundu. Özel’in konuşmasından öne çıkan noktalar şunlar:

“Bu atmosferden rahatsız olan kişilerin azmettirdiği bir saldırı girişimiyle karşı karşıya kaldık. Türkiye genelinde tüm partililerimiz, siyasetten saygın genel başkanlar olaya dair rahatsızlıklarını dile getirdiler.

Gün husumet, kin ve kavga çıkarmanın değil, ancak herkes bilmelidir ki bugün CHP ve Genel Başkanını sindirme günü de değildir, ne bir yumrukla ne kurşunla ne de tankla, tüfekle.”

“Darp raporu almaya gitmedik, hastaneye uğramadık, planlarımıza devam ettik.”

“BEYAZIT’TA BULUŞACAĞIZ”

“Çarşamba günü akşam saat 20.30’da Ekrem İmamoğlu ile Beyazıt’ta olacağız. İstanbul Üniversitesi’nde, 35 yıl önce ilanla davet edilen, 31 yıl önce diplomayı veren ve daha sonra bu diploması bir başsavcılık talimatıyla iptal edilse de hala geçerli olan yerde bulunacağız.”

Detaylar yakında…

Related Posts

Sevda Türküsev ünlü oyuncuyu hedef alınca ortalık karıştı: ‘Alık, işkembeden sallayıcı!’

Sevda Türküsev, oyuncu Meral Kaplan’ın dolandırıcılık nedeni ile gözaltına alındığı görüntüleri ünlü oyuncu Yıldız Kaplan diye paylaşınca ortalık karıştı. Kaplan bu paylaşımı Türküsev’e “A be alık haberci misin, gazeteci misin ne haltsın? İlk önce bir araştır öyle yaz ne yazacaksan. İşkembeden sallayıcı” yanıtladı.

Diyanet Başkanı’ndan BM Eleştirisi

Ali Erbaş, mevcut BM’nin soykırımları durdurmada etkisiz olduğunu vurguladı.

Bakan Uraloğlu Yangın Bölgesinde İnceleme Yaptı

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, yangın bölgesinde helikopterle incelemelerde bulundu.

Muhasebe müdürü ama 10 yıldır çöp karıştırıyor

Kimi insanların hayattaki beklentileri ve eylemleri, başkalarının aklına bir türlü girmez… 43 yaşındaki muhasebe yöneticisi kadın için de aynısı geçerli. Saygın bir işi olmasına rağmen 10 yıldır çöp konteynerlerini karıştıran kadın, bu aksiyonunun ardında ulvi bir amaç olduğunu vurguluyor…

VAR’da maç başı iki kez çağırma hakkı

İspanya La Liga’da teknik direktörlere Video Yardımcı Hakem (VAR) incelemesi talep etme hakkı getirildi.

Efe Kaya Çağlar: YDT’de Türkiye 10.’sı

Adana Final Fen Lisesi öğrencisi Efe Kaya Çağlar, YDT’de 79 doğru ile Türkiye 10.’sı oldu.