CMF’den GaN teknolojisiyle donatılmış iki yeni nesil hızlı şarj adaptörü

CMF, Kullanıcıların Çoklu Cihaz İhtiyacına Hızlı ve Güvenli Çözüm Sunuyor

CMF, GaN teknolojisiyle donatılmış iki yeni hızlı şarj adaptörüyle kullanıcıların çoklu cihaz ihtiyacına hızlı ve güvenli bir çözüm sunuyor. Power 100W ve Power 140W modelleri, kompakt tasarımı ve gelişmiş güvenlik önlemleriyle öne çıkıyor.

Nothing’in alt markası CMF, günlük teknoloji kullanımında hız ve taşınabilirlik ihtiyacına yanıt veren iki yeni hızlı şarj adaptörünü piyasaya çıkarıyor. CMF Power 100W ve CMF Power 140W GaN Hızlı Şarj Adaptörleri, çoklu cihaz kullanımının yaygınlaştığı bugünlerde hız, güvenlik ve taşınabilirliği bir arada sunuyor. Yeni modellerde kullanılan GaN (galyum nitrür) teknolojisi, daha az ısı üretiyor, daha verimli enerji aktarımı sağlıyor ve adaptörlerin daha küçük boyutlarda üretilmesine olanak tanıyor. Bu sayede kullanıcılar hem daha güvenli hem de daha kompakt şarj çözümlerine ulaşabiliyor.

Üç Cihaza Hızlı Şarj İmkanı: CMF Power 100W GaN

CMF Power 100W GaN Hızlı Şarj Adaptörü aynı anda üç farklı cihazı hızlı şekilde şarj etme özelliğiyle öne çıkıyor. İki USB-C ve bir USB-A portuna sahip olan adaptör, 100W maksimum güç çıkışı sunuyor. CMF Phone 1’in bataryasını 30 dakikada yüzde 62’ye, Nothing Phone 2a Plus’ı ise yüzde 61’e kadar doldurabiliyor. Dizüstü bilgisayar, tablet ve telefon gibi farklı cihazlarla uyumlu olan ürün, yalnızca 61,5 x 60,5 x 30 mm boyutlarında ve benzer güçteki geleneksel adaptörlere göre yüzde 40 daha küçük olmasıyla da öne çıkıyor. GaN teknolojisi sayesinde daha az ısı ve daha yüksek verim sunan adaptörde aşırı akım, aşırı voltaj ve kısa devre gibi risklere karşı toplam dokuz güvenlik katmanı bulunuyor.

CMF Power 140W GaN ile Yüksek Performanslı Cihazlar için Yüksek Hızda Şarj

CMF Power 140W GaN Hızlı Şarj Adaptörü, daha yüksek güç gereksinimi duyan cihazlar için geliştirilmiş bir çözüm sunuyor. İki USB-C ve bir USB-A portuyla aynı anda üç cihaza kadar hızlı şarj imkânı veren adaptör, her iki USB-C portundan da 140W’a kadar çıkış sağlayabiliyor. Ayrıca yeni nesil PD 3.1 (Power Delivery) protokolünü destekleyerek çok daha hızlı ve daha verimli şarj sağlıyor. Bu protokol, özellikle yüksek güç isteyen dizüstü bilgisayarlar için daha verimli enerji aktarımı sunarken, şarj süresini önemli ölçüde kısaltıyor. MacBook Pro’yu 30 dakikada yüzde 55, CMF Phone 1’i ise yüzde 66 seviyesine ulaştırabilen adaptör, 67 x 65 x 32 mm boyutlarıyla da geleneksel modellerden yüzde 32 daha küçük. Bunun yanında GaN teknolojisinin sunduğu verimlilik sayesinde daha az ısı üretiyor ve taşınabilirliği artırıyor.

Güvenli Şarj için Dokuz Farklı Koruma Katmanı

Her iki modelde de yer alan gelişmiş güvenlik sistemi, kullanıcıların cihazlarını güvenle şarj etmesine imkân tanıyor. Şarj sırasında karşılaşılabilecek olası risklere karşı geliştirilen dokuz güvenlik katmanı; aşırı güç, yüksek voltaj, düşük voltaj, aşırı akım, aşırı ısınma, kısa devre, parazitlenme, kaçak akım ve yanmaz malzeme korumasını içeriyor. Bu güvenlik protokolleri, hem şarj edilen cihazların hem de şarj adaptörünün uzun ömürlü ve güvenli çalışmasını sağlıyor.

Erişilebilir Teknoloji, Güçlü Performans

CMF Power 100W GaN 1.999 TL, CMF Power 140W GaN ise 2.799 TL’den satışa sunuluyor. Her iki model de, sahip oldukları gelişmiş GaN teknolojisi, çoklu cihaz desteği ve yüksek güvenlik önlemleriyle yalnızca performans açısından değil, fiyat-performans dengesiyle de dikkat çekiyor. CMF by Nothing, kullanıcıların günlük teknoloji ihtiyaçlarını karşılayacak yüksek kaliteli çözümleri daha erişilebilir bir seviyede tutarak herkesin kolayca ulaşabilmesini hedefliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Related Posts

3 milyar ışık yılı ötede ‘fosil galaksi’ keşfedildi

Bilim insanları, 7 milyar yıl boyunca değişmeden kalan bir galaksiyi gözlemledi. Araştırmanın liderlerinden Dr. Chiara Spiniello, bu tür galaksilerin evrende ‘milyonda bir’ oranında bulunduğunu tahmin ediyor.

Çılgın Türk’ten tarihi rekor: Tek şarjla 1.205 km gitti

Elektrikli otomobil dünyasında tarihi bir başarıya imza atıldı. Hem de bir Türk’ün imzasıyla… Türk sürücü Ümit Sabancı, elektrikli araç üreticisi Lucid’in Air Grand Touring modeliyle tek şarjda dünyanın en uzun mesafesini kat ederek Guinness Rekorlar Kitabı’na adını yazdırdı.

Güneş Sistemi’ne uğrayan en büyük yıldızlararası cisim keşfedildi

Güneş Sistemi dışından gelen gökcisimleri ender görülüyor, ancak bu hafta bilim insanları büyük bir heyecan yaşadı. Gökbilimciler, 3I/Atlas adı verilen yeni bir kuyruklu yıldızın yıldızlararası uzaydan geldiğini ve şu anda Güneş Sistemi’nden geçmekte olduğunu doğruladı.

Bilim dünyasını karıştıran ışık: İnsan beyninin geceleri parladığı ortaya çıktı

İnsan beyni, içten içe ışık saçıyor! Bilim insanları, beynin kendiliğinden yaydığı bu gizemli ışığın kaynağını ve anlamını çözmeye çalışıyor. Bu keşif, nörolojik hastalıkların tedavisi için umut olabilir.

Elektrikli araç devriminde gizlenen tehlike: Kimsenin fark etmediği kriz kapıda!

Dünyada elektrikli araç satışları rekor kırarken, onları çalıştıran en kritik bileşen olan lityumda tedarik uyarısı geldi. Yeni araştırma, 2030’a kadar kıtlık kapıda diyor.

Vampir enerji tehlikesi: Elektrik faturanıza sessizce 100 TL’lik gizli yük biniyor

Kapatmadığınız ama fişte kalan elektronik cihazlar farkında olmadan cebinizi yakıyor! “Vampir enerji” adı verilen bu gizli tüketim, her ay elektrik faturanıza fazladan 50 TL ekleyebilir.