Erzurumlular İmamoğlu’nun tutuklanmasına tepki gösterdi

Erzurumlu Vatandaşlar, Ekrem İmamoğlu’na Destek İçin Bir Araya Geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından yurt genelinde protesto yürüyüşleri düzenlendi. Erzurumlu vatandaşlar, Silivri Cezaevinde tutuklu bulunan İmamoğlu’na destek olmak amacıyla Kazım Karabekir Caddesi’nde bulunan CHP İl Başkanlığı önünde bir araya geldi.

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ön seçimine yoğun katılım sağlayan Erzurumlular, İmamoğlu’nun tutuklanmasına da büyük tepki gösterdi. Saatlerce süren protesto gösterisinde yoğun güvenlik önlemlerine rağmen CHP İl Başkanlığı önünde toplanan her yaştan vatandaşlar, sloganlarla İBB Başkanı İmamoğlu’nun tutuklanmasını protesto etti.

Yaklaşık iki saat süren protesto gösterisi, CHP İl ve İlçe yöneticilerinin uyarılarıyla olaysız bir şekilde sona erdi. Erzurumlu vatandaşlar, Ekrem İmamoğlu’na olan desteğini göstermek için bir araya gelmeye devam ediyor.

Related Posts

Sıcaklık 40 dereceyi buldu: 200 rakımlı dağlarda serinlediler

Hava sıcaklığının öğle saatlerinde 40 dereceyi bulduğu Erzincan’da, sıcaktan bunalan vatandaşlar 3200 rakımlı yüksek dağlara çıkarak serinliyorlar.

ABD’de silahlı saldırı: 3 yaralı

ABD’nin New York kentindeki Times Meydanı’nda düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişinin yaralandığı bildirildi.

Erenler’de Çöp Yangını Korkuttu

Sakarya’nın Erenler ilçesinde çöpler yandı, yangın 2 eve sıçramadan kontrol altına alındı.

Çayırova’da Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 2 Sürücü Tutuklandı

Çayırova’da 3 aracın karıştığı kazada 19 yaşındaki Hüseyin Boz yaşamını yitirdi. Sürücüler tutuklandı.

Fenerbahçe’den 6 milyar TL’lik başvuru

Fenerbahçe, şirketin kayıtlı sermaye tavanının 1 milyar 250 milyondan 6 milyar 250 milyon liraya çıkarılması için SPK’ya başvuru yaptı.

Ballon d’Or Adayları Açıklandı

France Football, yılın en iyi futbolcularını belirleyen Ballon d’Or aday listesini duyurdu.