Mukbang akımı can aldı! TikTok fenomeni Efecan Kültür hayatını kaybetti

Efecan Kültür Hayatını Kaybetti: TikTok Fenomeni Öldü

TikTok platformunda yemek yeme videolarıyla tanınan ve 24 yaşında olan Efecan Kültür, 155 bin takipçiye sahipken hayatını kaybetti. Ölüm haberi, Testo Taylan mahlasıyla bilinen Taylan Özgüç Danyıldız tarafından duyuruldu. Danyıldız, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Efecan’ı maalesef kaybettik. Allah rahmet eylesin. Ayaklanması için umudum vardı. Başaramadık” ifadelerini kullandı.

Mukbang Akımı Videolarıyla Tanınan Efecan Kültür

Kültür, Güney Kore çıkışlı “Mukbang” akımı videoları ile popülerlik kazanmıştı. Mukbang, insanların internet üzerinden diğer insanların yemek yemesini izlemesini sağlayan bir akımdır. Kültür, aşırı yemek tüketimine yönlendirdiği gerekçesiyle eleştirilere maruz kalmıştı. TikTok fenomeni, geçmişte fazla kiloları nedeniyle sağlık sorunları yaşamış ve hastaneye yatırılarak tedavi görmüştü.

Son Paylaşımıyla Sevenlerini Üzen Kültür

Efecan Kültür, bir süre önce annesini kaybetmişti. Son paylaşımında kendi seslendirdiği şarkıyı dinleyicilere sundu ve “Bol bol beğenip yorum yaparsanız çok mutlu olurum” dedi. Kültür, paylaşımlarında 1 yıl önce kaybettiği annesini çok özlediğini dile getiriyordu.

Efecan Kültür’ün Tanınması

Genç yaşta hayatını kaybeden Efecan Kültür, Güney Kore çıkışlı Mukbang akımı videolarıyla biliniyordu. TikTok hesabında 155 bin, Instagram hesabında ise 13 bin takipçisi bulunuyordu.

Related Posts

İsrail’den Yemen’e hava saldırısı: Sana Havalimanı vuruldu

İsrail ordusu, Yemen’in başkenti Sana’daki uluslararası havalimanı ile çevresindeki enerji tesislerini hedef aldı. Husilere bağlı El-Mesire televizyonu, İsrail uçaklarının Sana Havalimanı’nı vurduğunu duyurdu. Saldırılarda havalimanının yanı sıra Atan ve Sanhan’daki elektrik santralleri ile Amran’daki bir çimento fabrikası da hedef alındı. İsrail ordusu saldırıyı üstlenirken, Sana Havalimanı’ndaki tüm uçuşların durdurulduğu bildirildi.

Özgür Özel’e saldıran Selçuk Tengioğlu’nun 5 yıl önceki sokak röportajı ortaya çıktı: ‘Sedat Peker’ ve ‘Yasin Hayal’ ayrıntıları!

CHP lideri Özgür Özel’e yumrukla saldıran Selçuk Tengioğlu’nun 5 yıl önce verdiği bir sokak röportajı ortaya çıktı. Tengioğlu söz konusu röportajda “Sedat Peker dese ki ‘canlı bomba ol’, olmazsam şerefsizim”, “Ben Yasin Hayal’e çok güzel bir kıyak yaptım. O çocuğun elini yüzünü keseceklerdi Bayrampaşa’da. Ben engelledim diye çocuk bana tav oldu” gibi ifadeler kullandı.

Hamas: Trump’ın açıklaması Netanyahu hükümetinin yalanlarının tekrarı

ABD Başkanı Donald Trump’ın Gazze Şeridi’ne yardımların ulaşmamasından Hamas’ı sorumlu tutmasının ardından Hamas hareketi: “Trump’ın iddiaları, Filistinlileri aç bırakma suçunu meşrulaştırmak isteyen Netanyahu hükümetinin yalanlarının tekrarıdır.” İfadelerini kullandı.

Gazze’de can kaybı her geçen gün artıyor

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne 7 Ekim 2023’ten bu yana düzenlediği saldırılar hız kesmeden devam ediyor. Başta ABD olmak üzere batılı emperyalistlerin desteğini alan İsrail yönetimi pervasızca saldırılarını sürdürüyor. ABD Başkanı Donald Trump’ın …

Cezaevinden izinli çıkmıştı cesedi derede bulundu!

Denizli’de açık cezaevinden izne çıktıktan sonra geri dönmeyen Yılmaz Kayık, dere yatağında ölü bulundu. Kayık’ın uyuşturucu etkisiyle suya düşerek boğulmuş olabileceği değerlendiriliyor.

ABD-Türkiye temasları | Barış diplomasisi için yeni adım: Trump, Ukrayna savaşını bitirmek için Erdoğan’dan destek istedi

ABD-Türkiye temasları | Barış diplomasisi için yeni adım: Trump, Ukrayna savaşını bitirmek için Erdoğan’dan destek istedi