Piknikçiler gitti, çöpleri kaldı

Adana halkı özellikle hafta sonları Seyhan Baraj Gölü çevresinde ve mesire alanlarında piknik yapmayı tercih ediyor.

Aileleri ve arkadaşlarıyla keyifli vakit geçiren vatandaşların bir kısmı ise kullandıkları ekipmanların atıklarını çöp kutularına atmayı ihmal ediyor.

Çevreye bırakılan çöp yığınları ise doğanın kirlenmesine ve şehirde kötü bir görüntü oluşmasına sebep oluyor.

Belediye ekipleri zaman zaman temizlik çalışmaları yapmalarına rağmen, kısa süre sonra temizlenen alanların tekrar vatandaşlar tarafından kirletildiği biliniyor.

Related Posts

Sivas’ta Ücretsiz Limonata Dağıtımı

Sivas’ta bir çift, sıcak havalarda vatandaşlara ücretsiz limonata ikram ederek gülümsetiyor.

Diyarbakır Stadyumu Zemin Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Vali Zorluoğlu, Diyarbakır Stadyumu’ndaki zemin yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa’da zorlu hasat başladı

Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı kırsal bölgelerde zorlu buğday, arpa ve çavdar hasadını el birliğiyle yapan mahalle sakinleri, geleneksel dayanışma örneğini devam ettiriyor.

Anne olmaya hazırlanan İrem Helvacıoğlu, karnı burnunda son halini paylaştı

İlk kez anne olmaya hazırlanan İrem Helvacıoğlu, son halini sosyal medyada paylaştı. Tatilde çekilen karelerde belirginleşen karnı dikkat çekerken, doğal güzelliği ve huzurlu hali hayranlarından tam not aldı.

Erdoğan’ın memleketinde ‘maden’ isyanı

Rize’nin Fındıklı ilçesinde Kanadalı Elderado Gold’un Türkiye iştiraki Tüprag Metal Madencilik’in maden arama çalışmaları halkın sert tepkisiyle karşılaştı. Ruhsatsız alana giren şirketin numune ekipleri köylüler tarafından durduruldu, araçlardan alınan taş örneklerine el konuldu.

Adana’da Kaza: 3 Ağır Yaralı

Adana’da otomobil ve kamyonet çarpıştı, aynı aileden 3 kişi ağır yaralandı. Soruşturma sürüyor.