CHP’nin sosyal marketinde ayakkabıdan bebek bezine her şey bedava dağıtılıyor

Giresun Belediyesi Sosyal Marketi İhtiyaç Sahiplerine Destek Veriyor

Giresun Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, belediyenin Debboy mevkiinde bulunan ek hizmet binasının birinci katında hizmet veren Sosyal Market, gerçekten ihtiyaç sahibi olduğunu belirlediği vatandaşları yalnız bırakmıyor. Haftanın her günü 08.00-17.00 saatleri arasında hizmet veren Sosyal Market‘te, her yaş grubuna ait kıyafet, ayakkabı, yaşlı ve hasta maması, bebek ve hasta bezi, yeni doğan paketi gibi çeşitli ürünler bulunmaktadır. Ayrıca, ihtiyaç sahiplerinin talepleri doğrultusunda eşya desteği de sağlanmaktadır. Belediye, “rencide olurum” endişesiyle Sosyal Market’e ulaşamayan vatandaşların eve teslimatını da gerçekleştirmektedir.

Ayrıca, gönüllü destekçi ve bağışçılar da Sosyal Market’e katkıda bulunmaya davet edilmektedir. Kullanılabilir durumda olan mobilya, halı, elektrikli cihazlar gibi her türlü eşya da vatandaşların talebi üzerine belediye görevlileri tarafından teslim alınarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaktadır. Sosyal Market’e destek olmak isteyen hayırsever vatandaşlar veya ürün temin etmek isteyen ihtiyaç sahipleri, ilgili telefondan 1137’yi arayarak gerekli bilgileri alabilirler.

“İhtiyaçlarını Daha Kolay Karşılama Hedefi”

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, “Sosyal Market, ihtiyaç sahiplerine destek olmayı ve yaşam standartlarını iyileştirmeyi hedefler. Bu uygulama ile maddi imkânı kısıtlı olan vatandaşların ihtiyaçlarını daha kolay karşılamayı amaçlıyoruz. Hem dayanışma ruhunu güçlendirmek hem de zor zamanlar geçiren ailelere destek olmak amacıyla projelerimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Related Posts

TEM Otoyolu’nda 9 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu kaçakçılığına yönelik yürüttükleri başarılı operasyon kapsamında TEM Otoyolu’nda durdurdukları bir kamyonette 9 kilo uyuşturucu madde ele geçirdi. Operasyon sonucunda 3 şüpheli gözaltına alındı.

ABD doları 1973’ten bu yana yıla en kötü başlangıcını yaptı

ABD doları 1973’ten bu yana yıla en kötü başlangıcını yaptı

Kripto kullanıcılarını hedef alan yeni bir dolandırıcılık yöntemi tespit edildi

Kaspersky, Ethereum kullanıcılarını kripto işlem ücreti ya da gaz ücreti iadesi vaadiyle hedef alan yeni dolandırıcılık siteleri tespit etti.

Berlin’de üç büyük patlama! Büyük panik yaşandı 100’den fazla itfaiye sahaya indi

Almanya’nın başkenti Berlin’de, Hristiyan Demokrat Birlik Partisi (CDU) Genel Merkezi’ne yaklaşık 250 metre uzaklıktaki inşaat halindeki bir binada yangın çıktı. Kurfürsten ve Schill caddelerinin köşesinde yer alan yüksek katlı binanın çatı katında …

Manisa’daki orman 2 gündür yanıyor

Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Karaköy Mahallesi’nde çıkan orman yangınına 2’nci gününde havadan ve karadan müdahale sürüyor.

CHP’de 25 yıl belediye başkanlığı yapan Yılmaz Büyükerşen’den Kılıçdaroğlu çıkışı

Büyükerşen, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun son günlerdeki tutumu, kendisinin siyasi hırslarının, maalesef aklının çok üstünde olduğu gerçeğini, çok geç de olsa, ortaya koymuştur” düşüncesini dile getirdi.